03. 08. 2015

Naša Žilinská diecéza 8/2015

V mesiaci august vychádza nové vydanie časopisu Naša Žilinská diecéza, ktoré prináša zaujímavé reportáže z podujatí, rozhovory, či silné svedectvá.

Navštívili sme Terchovú, ktorá je v našich končinách nezvyčajným úkazom, už preto, že ako dedina dlhodobo ponúka podnety typické pre kultúrne metropoly. V časopise vám priblížia aj ďalší saleziánsky projekt zameraný na prácu s médiami a reportáž prinášajú z konferencie Život a podnikanie.

Rubrika Nezabudnuté svetlo pripomenie troch gréckokatolíckych blahoslavených mučeníkov, ktorí boli väznení počas komunizmu v ilavskej väznici a vo svedectve sa porozprávali s Pátrom Johnym, 36-ročným verbistom z Indie, ktorý sa rozhodol pre misie na Slovensku.

Manželská STKáčka sa tentokrát venuje obdobiu dospievania a rubrika Dvaja z jedného páru vám predstaví manželov Katku a Fredyho Schmiesterovcov zo známeho Rodinka Rezortu.

Nechýbajú pravidelné rubriky Kam na výlet, Detský kútik, Recepty sestry Kristíny, či pozvánky na pripravované podujatia a púte. Zapojiť sa môžete aj do esejistickej súťaže s časopisom Naša Žilinská diecéza.




Návrat späť